Covid-19 Informatie NL

Sinds enkele maanden leven wij allen in een totaal nieuwe situatie die zijn weerslag heeft op het dagelijks leven van ieder. Met behulp van dit document hopen wij een aantal prangende vragen aangaande uw vakantie te beantwoorden.

Hier onderstaande vindt u informatie over onze datum van heropening, uw eventuele annulering, de maatregelen die wij nemen om het camping-seizoen doorgang te laten hebben.

Eind mei ontvangen wij informatie van de nationale en lokale overheden voor wat betreft de openingsdatum van de camping.

Uiteraard houden wij u hier van op de hoogte!

Wachtend op deze datum werken wij door aan de voorbereiding van de camping.

Om weer gasten te kunnen ontvangen, werkt de Franse Nationale Camping Federatie (FNHPA) nauw samen met de Franse overheid om de nieuwe maatregelen vast stellen waaraan campings nu moeten voldoen.

Heeft u al een reservering staan bij onze camping ?

De oplossingen die wij u bieden zijn goed overdacht en houden rekening met uw wensen en het in leven houden van onze camping.

Wij houden ons aan de nieuwe wetgeving (n° 2020-315 van 25 maart 2020) aangaande annuleringen in de toeristische sector vanwege de Corona uitbraak.

  • Voor wat betreft alle reserveringen voor de periode tussen 10 april 2020 en 10 oktober 2020 :
  • U krijgt een tegoedbon voor een nieuwe reservering ter waarde van het bedrag dat u reeds heeft overgemaakt en geldig gedurende 18 maanden (seizoen 2020 en seizoen 2021) Wanneer binnen deze 18 maanden geen nieuwe reservering mogelijk blijkt, storten wij het totale gestorte bedrag aan het einde van de 18 maanden terug. In dit geval sturen wij u een annuleringsmail met de tegoedbon.

De openstaande bedragen voor de reserveringen van een Natuur tent of stacaravan behoeven te worden voldaan wanneer de camping daadwerkelijk opent.

 Wilt u reserveren voor deze zomer ?

Onze reserveringsvoorwaarden zijn versoepeld: u betaalt slechts uw aanbetaling wanneer de camping daadwerkelijk opent. Dit helpt u om uw vakantie in alle rust en met vertrouwen te organiseren!

Natuurlijk hebben wij al enig idee wat de nieuwe maatregelen aangaande de inrichting van onze camping zullen zijn.

Eind mei zullen wij hiervan officieel op de hoogte worden gesteld.

Hier zijn onze ideeën :

Het personeel zal mondkapjes en, indien nodig, handschoenen moeten dragen.

De receptie: een scherm op de balie, één persoon tegelijk in de receptie, desinfectie-gel of handschoenen voor wie in de folders wil kijken, een informatie-poster bij de balie, betalingen uitsluitend via PIN, regelmatig schoonmaken van de receptie, het opsturen van de rekening via de mail, het altijd open laten van de deur zodat niemand deze hoeft aan te raken…

Natuur tenten, stacaravan: na elk verblijf moet er grondig gedesinfecteerd worden. De aankomst- en vertrektijden zullen hierdoor worden aangepast: vertrek vóór 10 uur en aankomst na 17 uur. Het huren van linnengoed via de camping is niet meer mogelijk, u wordt verzocht uw eigen linnengoed mee te brengen.

Toiletgebouwen: desinfectie-gel beschikbaar voor alle gasten alvorens het gebouw in te gaan, regelmatige desinfectie van het gehele gebouw, informatie posters, een gootsteen vrij houden tussen twee personen…

We zijn er van overtuigd dat we samen deze crisis te boven komen en dat wij onze camping weer snel zullen openen! Wanneer u vragen of opmerkingen  heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via de mail kan dat via contact@camping-lechene.com of via de telefoon 0033 6 80 13 39 50

Wees voorzichtig en blijf in goede gezondheid. Tot ziens!

 

Maria, Nathalie en Sylvain

DutchEnglishFrenchGermanRussian